Taşıyıcı Annelik

Taşıyıcı annelik, rahiminde bebek taşıması olanaksız olan kadınlar için uygulanan

bir yöntemdir. Birçok sebepten ötürü gebe kalmasında sakınca olan, rahimi

elverişsiz ya da hiç olmayan bayanlar taşıyıcı annelik ile evlat sahibi olabiliyorlar.

Size en uygun seçenekleri, tüm şeffaflığıyla sunuyor seçimi birlikte yapıyoruz.

150’nin üzerinde jinekolojik ve sosyal şartları onaylanmış gönüllü taşıyıcı anne adayımız ile en geniş yumurta donor veritabanı sayesinde, bekletmeyi ortadan kaldırıyoruz. Tedaviye karar verdiğiniz anda başlama imkanı sunuyoruz.

Bizimle iletişime geçtiğiniz anda sağlık durumunuz ve tüm ek koşullarınızı gözden geçirip size özel tedavi protokolünü belirliyoruz. Size en uygun seçenekleri, tüm şeffaflığıyla sunuyor seçimi birlikte yapıyoruz

Taşıyıcı Anne

Taşıyıcı anne seçimi oldukça mühim bir konudur. Kıbrıs’ta taşıyıcı anne fiyatları da uygulanacak işlemlere göre şekil almaktadır. Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak isteyen çiftler, anlaştıkları taşıyıcı annenin hastalıklarının olup olmadığından emin olmalıdır. Bu nedenle, merkezimizde her türlü sağlık taraması uygulandıktan sonra işlemlere başlamaktayız.

Anne ve baba adayları için de gerekli testler yapılmalı ve en uygun tedavi protokolü hazırlanmalıdır. Muayene protokolüyle beraber yapılacak tedavi işlemi, kullanılacak ilaçların türü ve dozajı  ve taşıyıcı anne fiyatları belirlenir. 

Uygun görülen taşıyıcı anne adaylarının tüm bilgileri dosya halinde anne-baba adaylarına iletilir. Anne-baba adayları da, gerekli kararı verip taşıyıcı anneyi seçtikten sonra, yasal mevzuata göre uygun protokoller hazırlanarak işlemler başlatılır.

2014 yılından günümüze gebelik oranlarını en yüksek seviye de tutabilmek için merkezimiz, kliniklerimizle birlikte sürekli olarak tıbbi ekipman ve protokolleri güncel tutmaktadır. Dilerseniz bizzat hastane ve kliniklerimizden bu raporları aracılığımızla temin edebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşıyıcı Annelik