Promosyon çanta

Ürettiğimiz tüm çantalarımız kansorejen içermemekte, doğa dostu ve %100 dönüşümlüdür..

Çevreci ve  doğa dostu bir firma olarak,  

Pamuk ipliğinden  dokunan hambez kumaşlardan çevreci ve doğa dostu çantalar üretmekteyiz. 

Yine tela non-woven kumaşlardan üretilen promosyon, alış-veriş ve reklam çantaları, büzgülü sırt çantaları ve keseler üretebilmekteyiz.

Bütün bunları yaparken çanta baskılarında kullanılan mürekkeplerinde kansorojen içermeyeni kullanıp, dikiş ipliğini bile özenle seçmekteyiz.

Direkt üreticiden, hambez, tela çantalar, hatasız ve aracısız ne istiyorsanız o…..

Günlük hayatta sürekli kullanmakta olduğumuz ürünler mevcut. Çantalar ise günlük yaşamda hepimiz için önemlidir. Tüketimin çoğalması ile birlikte farklı tasarımlarda çanta modelleri üretilmeye başlandı. Öncelikle hayatımızda kıymetli bir yere sahip olan çantalar, günümüzde farklı boyutlarda ve şekillerde üretiliyor. Farklı çanta modelleri işletmeler ve şahıslar için üretilmeye devam ediyor. Değişik ebatlarda ve tasarımlarda çanta modelleri işletmelerin taleplerini karşılamak için üretici firmalarla tasarlanmaktadır. Üretilen çantaların bir firma adına üretilmesi halinde firmanın ismi ve iletişim bilgileri çantanın üzerine basılabilir. Ülkemizde ve tüm dünyada farklı ebatlarda ve tasarımlarda çanta modelleri bulunabilmektedir.

Çanta her sektörde ihtiyacı duyulabilen bir üründür. Özellikle büyük ölçekli işletmeler ve mağazalar değişik çanta modelleri ile faaliyetlerini devam ettirmektedirler. Çanta kullanım alanları geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Özellikle alışveriş mağazalarında tercih edilen çantalar, insan hayatını kolaylaştıran bir üründür. Çeşitli ebat ve tasarımlarda çanta modelleri üretimleri gerçekleştirilmektedir. Özellikle doğa dostu çantalar olarak yapılan sosyal sorumluluk projelerinde bez çanta kullanımı yaygın bir şekilde artmıştır. Bez çanta ve karton çantalar çoğunlukla en çok tercih edilen ürünlerdir. Bu tarz ürünler ekolojik dengeyi korumak için tüm dünyada kullanılmaktadırlar. Tek kullanımlık plastik poşetler kullanmak yerine, doğayı korumak için bez çanta modelleri tercih edilmektedir


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşıyıcı Annelik